feb
28
2010

Superhit i vinterferien

I vinterfeirien var jeg (Tobias) i Ørsta. Jeg måtte ha med noe å spille på, så jeg tok med ukulelen. Mathilde og Eirik kom fra Volda og vi ville lage en sang. Sofie kom med ideen om at vi kunne bruke en alle barna-vits. Vi begynte med å lage en melodi, så en tekst. Vi hadde mange konserter den dagen, og vi endret på sangen mellom hver gang vi framførte den. På torsdag kveld dro vi til Øyvind for å få spille inn sangen vår. Idun ble med fordi hvis hun ikke kom med nå, måtte hun dra på kino alene. Da var bandet Alle Barna komplett.

Vi gjorde noen siste endringer på sangen og vi bestemte oss for synge hver for oss. Idun sang 1. del av 1. vers, jeg sang 2.del av 1. vers. Mathilde sang 1. av 2. og Eirik 2. av 2.

Vi spilte inn ukulelen først, før alle sang alt (refr. inkl.) de skulle synge hver for seg. Mathilde spilte inn bassen til slutt, og her er resultatet.

Ole på vinmonopolet

Eiksund.net’s musikkjournalist: Tobias Eiksund

En klar 9-er.

En klar 9-er.

NB! Vi laget absolutt hele sangen selv!

Written by Tobias in: Nyhende |

4 Comments

 • Sveinung Øystein Eiksund sier:

  Dette var utruleg artig! De har jammen vore kreative i vinterferien! Flott melodi og arrangement og fantastisk framføring! Føler vi har gått glipp av noko når vi ikkje har fått med oss dette live! Teksta var også bra med god moral. Slik kan det altså gå for den som berre er oppteken av pengar og byrjar å henge på vinmonopolet… Imponert helsing frå onkel Sveinung.

 • Denne songen har gått non-stop på anlegget her i Volda sidan du reiste, Tobias. Veldig bra ukulele-spel 🙂

  Vi gler oss til du kjem på besøk neste gong!

 • Mathilde Eiksund sier:

  Supert innlegg Tobias 😀 det vert ein 9-er fra meg og 😉

 • Geir Egil Eiksund sier:

  Rett og slett fantastisk song! Har den på hjerna stadig vekk. Imponert!

RSS-straum for kommentarar til denne saka.


Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com