mar
23
2009

Utdanningsnytt.no

Her er ein link til eit lite innlegg eg fekk på trykk i nettsidene til Utdanning i dag. Kanskje ikkje det mest revolusjonerande eller banebrytande pedagogiske innlegget, men god trening for meg i å skrive og meine noko offentleg.

http://www.utdanning.ws/templates/udf20____19951.aspx


Written by Gunnhild Elisabeth Øierås in: Nyhende | Stikkord: , ,

3 Comments

 • Flott innlegg, Gunnhild! Eg ser at du også er hamna på framsida til utdanning.no – med store, raude bokstavar i debatt-rubrikken.

  Comment | 23. mars 2009
 • Spennande, Gunnhild. Har du fått mange tilbakemeldingar frå medstudentane dine?

  Comment | 25. mars 2009
 • Sveinung Øystein Eiksund

  Interessant innlegg Gunnhild. Eg er samd i det du skriv. Eg trur ein prøver å fylle tida med for mykje. Aktivitetar knytt til jul, påske og sommarferie startar sikkert alt for tidleg. Dette er vel noko ein gjer fordi ein er redd for at borna skal kjede seg, dei blir jo «overstimlert» gjennom TV og andre ting, noko som sikkert er med på å gjere dei meir rastlause. Det må bli lov å kjede seg! Sveinung – skulesynsar

  Comment | 25. mars 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker