mar
23
2009

I påvente av publiseringa av andre idrettslege bragder..

..kan eg leggje ved ei lenkje til Volda Fotball sine nettsider. Eg var så heldig å bli avbilda på fyrste trening.

Lenkje til Volda Fotball

Written by Øyvind Johan Eiksund in: Nyhende | Stikkord: , ,

4 Comments

 • Vi ventar i spenning på vidare idrettslege bragder, og håper du held deg unna skadelista. Eg reknar med at det eg kan bidra med er framtidige trimpoeng hos Grete Roede, og det kvalifiserer vel neppe til avbilding verken her eller der….

  Comment | 24. mars 2009
 • Øygunn Eiksund

  Her i huset driv vi stort sett med enkel morgonjogg. Helgane har vore fulle av andre aktivitetar, så vi synest litt synd på skiene som ligg og sturer i skiboksa. Kanskje til helga !!!

  Comment | 25. mars 2009
 • Imponerande innsats, Øyvind. Eg har snart budd i bygda i tre år og spelt fotball med halve denne gjengen her i brorparte av tida, men enno ikkje hamna på noko oldboys-lag. Det må berre bety at du er hakket meir oldboys enn meg 😉

  Comment | 25. mars 2009
 • Sveinung Øystein Eiksund

  Trudde det var nedre aldersgrense på oldboyslag eg… Sjølv har eg i lang tid hatt langsiktige planar om å auke den idrettslege aktiviteten. Dessverre er planane framleis like langsiktige…

  Comment | 25. mars 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker