jun
07
2009

Gal dame på sykkel!

Lørdag den 6. juni var Anne Betty Sødal på det harde rittet: «Jenterittet» på Røros. Med en dårlig startposisjon gjorde hun det godt i opphentingen av de andre.

Etter en kort periode på sønnen‘s terrengsykkel kom Anne Betty Sødal fredag den 5.6. til Røros. Dette løpet hadde hun sett fram til med skrekk. Debuten gikk greit. «Det føltes fantastisk å sette seg på setet etter å ha gått de lange oppoverbakkene. For første gang i karrieren føltes det deilig å sette seg på setet» sier hun i en pressemeldig. Grunnen til at hun ville sykle det 54 km lange rittet, var at treningkollegaen Kristin Spilker skulle. Sportsdirektøren i Ramme Alvor SK vil sende inn klage til arrangørene pga. dårlig merking av løypene og ikke god nok resultatservice.

Anne Betty Sødal innrømmet for Eiksund.net at hun ikke hadde forbredt seg godt nok: «Jeg har ikke forbredt meg godt nok, dette var min første tur i terrenget i år «. En hel sykkelverden er sjokkert over uttalelsen. Anne Betty falt to ganger i løpet av rittet, og det er i det meste laget ifølge Anonym sykkelhelt. Den ene gangen var det visstnok pga. en kalv. Vi er ikke helt sikre.

Terningkast 4

SKREVET AV: TOBIAS EIKSUND

EIKSUND.NET‘s TOPPJOUNARLIST

Written by Tobias in: Nyhende | Stikkord: , , ,

5 Comments

 • Spennande med slike sportslege oppdateringar! Er dette eitt av fleire ritt som for ABS, eller har møtet med kalven skremt henne frå å delta på neste konkurranse?

  Comment | 8. juni 2009
 • Veldig bra Tobias. Vi vil ha fleire reportasjer frå eiksund.net sin toppjournalist!!!

  Comment | 9. juni 2009
 • Sveinung Øystein Eiksund

  Kanskje toppjournalisten kan dekke neste vekes bedriftsorientering? Eg har planar omå stille opp.

  Comment | 9. juni 2009
 • Kristin

  Godt at en slik sak får skikkelig dekning av seriøse journalister. Det var jo stor spenning knyttet til unge Sødahls deltakelse i dette rittet, og klart skuffende at hun ikke innfridde, til tross for møtet med kalv. Samtidig benytter jeg sjangsen til å ønske lykke til med neste ritt!

  Comment | 11. juni 2009
 • Per Inge Liadal

  Vi har ulike «ekstrem» aktiviteter, 54 km på terrengsykkel treng ein god «ende»!! Eg som berre har 3 km arbeidsveg har godt av å bruke sykkelen. Sjølv om Morkajølet er bratt, så har vi ikkje kalvar i vegen.
  Var i går kveld på Brekkeheida i regn og må no bruke kveldar og helger på postar i Ørsta for å finne at forma.

  Comment | 11. juni 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker